Ylatunniste2


Varsinais-Suomen liitossa on haettavana

erikoissuunnittelijan toimi

Erikoissuunnittelija toimii aluekehittämisen vastuualueella. Tehtäviin kuuluvat mm. nykyisen maakuntastrategian ja erityisesti maakuntaohjelman päivitystyön koordinointi sekä strategiaan liittyvän kumppanuuden edistäminen, toteutus ja seuranta. Kumppanuuden edistämiseen liittyen erikoissuunnittelijan tehtävänä on liiton sisäisen kumppanuustiimin vetäminen.

EU-rahoitusohjelmien seuranta (erityisesti ns. keskitetyn haun ohjelmat) ja niiden mahdollisuuksien markkinointi maakunnan toimijoille, yhteydenpito hanketoimijoihin ja järjestökenttään sekä temaattisesti hyvinvointitoimialan edistäminen ovat myös osa toimenkuvaa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen vähintään hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen vähintään tyydyttyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävien menestyksekkään hoitamisen kannalta edellytetään sopivaa työkokemusta. Lisäksi arvostetaan kunnallis- ja valtionhallinnon sekä toimintaympäristön laaja-alaista tuntemusta.

Muu kielitaito (erityisesti englannin kieli), työkokemus aluekehittämistehtävistä, EU-rahoitusohjelmien vahva tuntemus sekä monipuoliset viestintätaidot katsotaan hakijalle eduksi.

Toimen tehtäväkohtainen palkka perustuu KVTES:n mukaisesti suoritettuun tehtävien vaativuuden arviointiin ja on 3 600 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi loppupalkkaan kuuluvat työkokemuslisät ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät.

Hakemukset tulee toimittaa osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. perjantaina 3.3.2017 klo 12.00. mennessä.

Lisätietoja viran tehtävistä antaa ajalla 6.-10.2.2017 ja 27.2.- 3.3.2017 aluekehitysjohtaja Tarja Nuotio p. 040 506 3715, sekä ajalla 13.2.-24.2.2017 elinkeinopäällikkö Petteri Partanen p. 040 776 0630, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.