Varsinais-Suomessa on tuhansia aktiivisia ja monipuolisesti toimivia järjestöjä ja yhdistyksiä. Missä asioissa ne voisivat toimia yhdessä, entä yhteistyössä kuntien ja maakunnan kanssa? Mitkä kysymykset yhdistävät eri aiheiden parissa toimivia järjestöjä ja yhdistyksiä? Tule rakentamaan kanssamme varsinaissuomalaisten järjestöjen yhteistä tiekarttaa!

Varsinais-Suomen järjestöyhteistyön tiekarttatyö on osa Varsinais-Suomen maakuntastrategia- ja kumppanuusfoorumityötä. Työn tavoite on luoda järjestöille yhä paremmat toimintaedellytykset muuttuvassa maakunnassa, lisätä yhteistyötä ja keskinäistä tunnettuutta sekä kehittää yhteisiä toimintamuotoja muun muassa julkisen sektorin kanssa – järjestöjen näkökulmasta.

Tiekarttatyön marraskuisessa työpajassa täsmennetään painopisteitä ja jatketaan keskustelua siitä, mitä yhteistyö voisi konkreettisesti olla. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki varsinaissuomalaisten järjestöjen ja yhdistysten edustajat. Lähetämme ilmoittautuneille tarkempia tietoja sekä tiekarttaluonnoksen tutustuttavaksi ennen tilaisuutta.


Aika: Tiistai 7.11.2017 klo 17-20
Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33, Turku
Ilmoittaudu mukaan: 3.11.2017 klo 12:00 mennessä


Tervetuloa!

Lisätietoja:
• Salla-Maria Lauttamäki, erikoissuunnittelija, Varsinais-Suomen liitto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 040 520 0761
• Tauno Linkoranta, kyläasiamies, Varsinais-Suomen Kylät ry Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 044 303 9990