Varsinais-Suomen liiton edunvalvonta ja kuntapalvelut -vastuualueella on haettavana määräaikainen assistentin toimi. Täytettävä toimi käsittää ensisijaisesti ao. vastuualueen sihteerin tehtäviä, matkajärjestelyjä, kokous- ja tapahtumajärjestelyjä sekä tiedotustoimintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävän vaativuus edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vanhaa opistoasteen tutkintoa (ennen 1998 alkaneet) sekä tehtävien menestyksekkään hoitamisen kannalta sopivaa työkokemusta. Toimen täytössä arvostetaan kunnallis- ja valtionhallinnon sekä liiton yleisen toimintaympäristön laaja-alaista tuntemusta sekä kokemusta Kuntatoimisto, ProEconomica ja Populus -ohjelmien käytöstä. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, joka valintaprosessissa tulee pystyä käytännössä osoittamaan. Muu kielitaito ja viestinnän tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka perustuu KVTES:n mukai-sesti suoritettuun tehtävien vaativuuden arviointiin ja on 2 454 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää. Toimi täytetään 1.11.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Määräaikaisuuden kesto on 12 kk.

Hakemukset tulee toimittaa 13.10.2017 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja tehtävästä antaa assistentti Katri Rosenberg, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 251 771.
Lisätietoja maakunnasta ja Varsinais-Suomen liitosta löytyy www.varsinais-suomi.fi