Rekisteri- ja tietosuojaseloste Varsinais-Suomen liiton uutiskirjeiden ja tiedotteiden postituslistoilla käsiteltävistä henkilötiedoista

Käytämme postituslistoja tiedottaaksemme sinulle Varsinais-Suomen liiton tai sen hallinnoimien ohjelmien ja hankkeiden toimintaan, tilaisuuksiin ja kokouksiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Jos haluat poistua postituslistalta, ilmoitathan siitä uutiskirjeessä mainitulla tavalla, viestin lähettäjälle tai Varsinais-Suomen liiton kirjaamoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postituslistat ovat henkilörekisterejä, joihin sovelletaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuoja-asetuksen 13 artiklan mukaan sinulle rekisteröitynä on toimitettava seuraavia tietoja:

Postituslistan rekisterinpitäjänä on Varsinais-Suomen liitto. Henkilötietojesi vastaanottaja on Varsinais-Suomen liiton henkilöstö ja uutiskirjeen lähetyksessä mahdollisesti käytetty ulkopuolinen palveluntarjoaja.

Henkilötietojasi säilytetään sen ajan, kun olet postituslistan jäsenenä. Henkilötietojasi ei siirretä EU:n ulkopuolelle. Tietoja säilytetään Varsinais-Suomen liiton tai uutiskirjeen palveluntuottajan palvelimella. Rekistereistä ei pääsääntöisesti synny manuaalista aineistoa, mutta jos sellaista on, se hävitetään käytön jälkeen tietoturvallisesti.

Sinulla on oikeus saada tieto siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme, oikeus saada tietosi oikaistuiksi, poistetuiksi, rajoitettua niiden käsittelyä tai vastustaa käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Tämän lisäksi voit valittaa toiminnastamme liittyen henkilötietojesi käsittelyyn tietosuojavaltuutetulle.

Varsinais-Suomen liiton sähköpostilistoille liittyminen on  vapaaehtoista, ja annettujen tietojen perusteella ei tehdä automatisoituja päätöksiä eikä henkilötietoja käsitellä muuhun kuin edellä selostettuun käsittelytarkoitukseen. Henkilötietojasi ei käytetä eikä luovuteta käytettäväksi suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia eikä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.