Uutiskirje 2/2013

 

 26.6.2013

Nyhetsbrevet på svenska hittas här

Varsinais-Suomen käsikirja 2013 julkaistiin

Varsinais-Suomen liitto julkaisi kirjan "Varsinais-Suomen käsikirja 2013", hyödyksi ja huviksi mm. kansalaisille, kuntien päättäjille, toimittajille, oppaille ja opettajille.
Käsikirjasta löydät tuoretta tietoa jokaisesta Varsinais-Suomen 28 kunnasta, kunnanjohtajan nimestä kunnan palveluihin, nähtävyyksiin, historiaan, julkkiksiin ja tapahtumiin. Käsikirjassa on myös Varsinais-Suomen teemakarttoja, tietoa arvokkaista kulttuuriympäristöistä ja maisema-alueista, luettelo maakunnan kartanoista, tietoa maakunnan sanomalehdistä sekä listattu Varsinais-Suomen paras urheilija vuodesta 1963 lähtien.
Kirjaa voi tilata kustannusvapaasti osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiinnostavia lukuhetkiä!
Lisätietoja: tietopalvelusihteeri Leena Karlström p. 040 7647 014

20-vuotiaan Varsinais-Suomen liiton Viiri-lehdessä on tietoa kaavoituksesta hankkeiden helmiin

Varsinais-Suomen liiton yhdistetty Viiri-lehti ja 20-vuotislehti Juhlaviiri ilmestyi kesäksi.
Lehdestä voi lukea mm. tämän vuoden Innoaura-voittajan haastattelun, jossa kerrotaan miten voi oppia pelien kautta, kaavoituksesta, liiton muuttuneesta roolista, EU-rahoituksen eri vaiheista, hankkeiden helmistä sekä liiton kautta aikojen suurimmasta edunvalvontahankkeesta. Lue Viiri täältä

Varsinais-Suomen liiton virasto ja tiedotuspiste Europe Direct suljetaan muutamaksi kesäviikoksi

Varsinais-Suomen liiton virasto on suljettu ajalla 8. - 19.7.2013. Kiireellisten asioiden päivystys ma - pe klo 9 -15
p. 040 761 5509 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Europe Direct –tiedotuspiste on suljettuna 1. - 28.7. Voit kuitenkin soittaa keskitettyyn Europe Direct –puhelinpalveluun,
00 800 6 7 8 9 10 11. Halutessasi voit myös jättää kysymyksesi sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin palaamme asiaan elokuussa.