ABOCA on monipuolinen turkulainen kameraseura, jossa jokainen voi toimia omista lähtökohdistaan käsin. ABOCAn periaatteena on, että jäsenet ovat avoimia uusille asioille ja jakavat omaa osaamistaan myös muille. Kuvausväline ja -tyyli on vapaa. Kerho kokoontuu kaksi kertaa kuussa ja toimintaan kuuluu mm. kuvaus- ja näyttelyretkiä, työpajoja ja koulutuksia.

Seuran täyttäessä 5 vuotta juhlimme Varsinais-Suomen liiton Aulagalleriassa esittelemällä jäsenistömme monipuolista valokuvaosaamista. Näyttelyssä esillä 25 valokuva-alumiinitulostetta seuran jäseniltä. Näyttelyyn ovat osallistuneet Johanna Ahonen, Terhi Anttila, Börje Forsblom, Jari Grönroos, Harri Kemppainen, Pertti Laiho, Pertti Laveri, Pirjo Leppänen, Hannu Leskinen, Arja-Liisa Lipponen, Patrik Lundström, Kai Löf, Esko Niinikorpi, Janne Nummela, Jouni Puustinen, Joonas Rådland, Markku Salonen, Heikki Sarparanta, Ruu Sorell, Veli-Pekka Suuronen, Minna Syrjälä, Antti Terävä, Marko Vallius, Carita Vanninen, Stephanie Zawalski.

Näyttely on avoinna 10.10.-17.11.2016 arkisin 9-15 Varsinais-Suomen liiton Aulagalleriassa, Ratapihankatu 36. Tervetuloa tutustumaan!

ABOCA 22

Joonas Rådland

ABOCA 5

Jouni Puustinen

ABOCA 16

Markku Salonen