SAARISTOMERI JA SELKÄMEREN ETELÄOSA – MERIALUESUUNNITTELUN ALOITUSSEMINAARI RAUMALLA 29.5.2018

Tervetuloa Saaristomeren ja Selkämeren eteläosan merialuesuunnittelun aloitusseminaariin, joka järjestetään Raumalla 29.5.2018 klo 10:00-12:00 osana Meremme tähden -tapahtumaa.

Merialuesuunnittelun aloitusseminaarissa kuullaan merialuesuunnittelun käynnistämisestä sekä suunnitteluprosessin osallistumismahdollisuuksista. Aloitusseminaari järjestetään Varsinais-Suomen liiton ja Satakuntaliiton yhteistyönä.

Ilmoittautumislinkki seminaariin:

http://www.satakuntaliitto.fi/merialuesuunnittelun-aloitusseminaari

Aloitusseminaarin ohjelma

Seminaariin mahtuu n. sata osallistujaa ja siihen pitää ilmoittautua kahvijärjestelyjen takia.

Lisäksi Meremme tähden tilaisuudessa on mukana merialueiden kestävää käyttöä ja sinistä kasvua edistävä Plan4Blue (Maritime Spatial Planning for Sustainable Blue Growth) -hanke, sekä meri- ja rannikkoalueiden kestävää käyttöä edistävä SustainBaltic-hanke. Molemmat hankkeet on rahoitettu Central Baltic Interreg -ohjelman kautta.

Meremme tähden -tapahtuma

Meremme tähden -tapahtumassa esitellään mereen liittyviä tutkimuksia, harrastuksia sekä elinkeinoja. Tapahtuman aamupäivällä on ohjelmaa koululaisille. Saaristomeren ja Selkämeren eteläosan merialuesuunnittelun aloitusseminaarin jälkeen tapahtumassa järjestetään Itämeri puhtaaksi -tietoiskuja, tule kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.lounaistieto.fi/ymparistonyt/meremme-tahden-2018/

 

Vaikka et pääsisikään paikalle, niin voit halutessasi liittyä merialuesuunnittelun yhteistyöverkostoon ja merkitä kiinnostuksen kohteeksi Saaristomeren ja Selkämeren eteläosan. Saat yhteistyöverkoston kautta ajoittain sähköpostia suunnittelun etenemisestä.

Yhteistyöverkostoon liittyminen: https://www.kyselynetti.com/s/merialuesuunnittelu

Lisätietoja:

erikoissuunnittelija Timo Juvonen, p. 040 8295 543, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

merialuesuunnittelun avaus