Varsinais-Suomen liiton edunvalvonta ja kuntapalvelu -vastuualueella on haettavana kulttuurialan erikoissuunnittelijan toimi. Täytettävän toimen tehtäviin kuuluvat kulttuurialan asiantuntijatehtävät, alaan liittyvien lausuntojen valmistelu, maakunnan kulttuuristrategian ja maakuntaohjelman kulttuuriosion valmistelu ja toteuttaminen, taidetoimikunta-, kotiseutu-, museo- ja kylätoimintayhteistyö, maakuntatunnuksien käytön edistäminen ja niistä tiedottaminen sekä liiton kulttuuritoimikunnan esittelijänä toimiminen. Tehtävässä korostuu verkostotyö yhdessä kuntien kulttuuritoimen sekä taide- ja kulttuuriyhteisöjen että luovan talouden yritysten kanssa.

Tehtävän vaativuus edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävien menestyksekkään hoitamisen kannalta sopivaa työkokemusta, kulttuurikentän tuntemusta sekä suomen kielen vähintään hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito, kunnallis- ja valtionhallinnon sekä liiton toimintaympäristön laaja-alainen tuntemus sekä monipuoliset viestintätaidot katsotaan hakijalle eduksi.

Toimen tehtäväkohtainen palkka perustuu KVTES:n mukaisesti suoritettuun tehtävien vaativuuden arviointiin ja on 3 600 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Hakemukset tulee toimittaa 25.5.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontajohtaja Janne Virtanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 583 6950. Lisätietoja maakunnasta ja Varsinais-Suomen liitosta löytyy www.varsinais-suomi.fi