Varsinais-Suomen liitossa on haettavana määräaikainen johdon assistentin toimen sijaisuus. Johdon assistentti vastaa maakuntajohtajan aineistoista, aikatauluista, tapaamisista, tilaisuuksien ja matkojen järjestämisestä, toimii johtoryhmän sihteerinä ja vastaa mm. luottamushenkilöiden matkajärjestelyistä.

Tehtävän vaativuus edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, tehtävien menestyksekkään hoitamisen kannalta sopivaa työkokemusta, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin ja englannin kielitaitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Toimen täytössä arvostetaan kunnallis- ja valtionhallinnon sekä liiton yleisen toimintaympäristön tuntemusta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimi täytetään ajalle 30.7.2018 - 8.6.2019 ja sijaisuus voi mahdollisesti jatkua pidempään.

Hakemukset tulee toimittaa 23.5.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johdon assistentti Minna Lempinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,
puh. 0400 157 520. Lisätietoja maakunnasta ja Varsinais-Suomen liitosta löytyy www.varsinais-suomi.fi