Olen raisiolainen ’harrastaja’maalari ja vietän tänä vuonna 35 v.-taiteilijajuhlaa pitämällä 5 omaa näyttelyä: Raisiossa, Aurassa, Turussa (2 näyttelyä) ja Kaarinassa. Aiemmin näyttelyitäni on ollut esillä Helsingissä ja Tallinnassa. Näyttelyitä olen pitänyt vuodesta 1987 alkaen.

Nyt esillä on maalauksia käsityöläismuseon pihoilta ja sisätiloista. Tärkeitä minulle on henkilöt maalauksessa.

Mieluisinta minulle on ollut maalata öljyväreillä henkilökuvia museon tiloista ja niissä työskentelevistä henkilöistä, joista tämä näyttely koostuu.

Monena vuonna, viikonloppuina olen ollut tutustumassa kesäisiin tunnelmiin museon pihoilla ja joulunaikaan katselemassa hienoja mutta askeettisia joulukattauksia. Haastavaa olikin pitää ensimmäinen näyttely näistä maalauksista juuri Luostarinmäen käsityöläismuseon tiloissa (Laudankantajan mökissä): 31.3.-3.6.2018. Siellä kävi paljon turisteja ja vieraskirjani täyttyi kommenteista ja nimistä, joita kirjoittelivat kirjaani.

Tähän näyttelyyni olen ottanut mukaan myös Ritari-aiheiset maalaukset, jotka ovat uusimpia töitäni. Aiheet ovat kesäisin järjestettävistä hevosturnajaisista Turun Linnan puistossa sekä keskiaikamarkkinoilta Turusta ja Taalintehtaalta.

Harrastustaustaa:
Ansiotöissä ollessani maalasin kerran viikossa Raision työväenopiston kursseilla.
Olen toiminut Raision seudun taideyhdistyksen sihteerinä 32 vuotta. Jäin pois tuosta toimesta kesällä 2017, koska halusin että jäisi enemmän aikaa tehdä näitä omia mielenkiintoisia maalaustöitä. Ja kaksi näyttelypaikkaa onkin jo varattuna ensi vuodelle.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyni !

Ystävällisesti laittanet nimesi/kommenttisi vieraskirjaani, Kiitos!
Paula Ehrman

Näyttely avoinna liiton Aulagalleriassa, Ratapihankatu 36, 4.12.-28.12.2018, arkisin: klo 9-15

Paula Ehrman