Olen harrastanut 10 vuoden ajan kuvataiteita (piirustus ja akvarelli ja myös akvarellin monotypia). Maalaamista olen opiskellut ja syventänyt erilaisilla kursseilla useiden opettajien ohjauksessa sekä Suomessa, Espanjassa että Ranskassa. Turun työväenopiston akvarellikurseilla olen ollut neljänä vuotena ja kuulunut Eija Ruohon ryhmään. Kuulun Turun Sunnuntaimaalareihin jonka jäsenyys on ollut antoisa niin kurssitarjonnaltaan kuin uusien taiteita tekevien  ihmisten tutustumiseen. Olen  Akvarellmålarna, Sverige, kutsuttu jäsen. Kuulun Suomi-Finland Acquarell-ryhmään sekä jäsenenä Nordiska Akvarellsällskapetiin.

Yksityisnäyttelyitä on ollut  seitsemän sekä osallistuminen 16 yhteisnäyttelyyn. Valtakunnallliseen kutsunäyttelyyn osallistuin kolmella jurytetyllä teoksella Seinäjoen Taidehallissa 2015.

Pidän taitoani yllä jo yhdeksättä vuotta maalaamalla Hannuniityn Taidepiirissä joka kokoontuu viikottain kolmen tunnin työskentelyyn.

Kaija Södöerlund

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-7313696

 

Kaija Söderlundin akvarelli- ja monotypianäyttely Varsinais-Suomen Liiton Aulagalleriassa 1.-31.3.2019 arkisin klo 9-15.

 Kaija Sderlund