Sote- ja maakuntauudistuksen muutosorganisaatiosta Varsinais-Suomen liittoon palaava Katri Rosenberg aloitti 1.4. alkaen uusissa tehtävissä. Aiemmin edunvalvonnan vastuualueella toimineen Katrin vastuulle kuuluvat jatkossa Europe Direct -tiedotuspisteen tehtävät 50 prosentin työajalla, sekä kulttuuriasioiden edistämiseen ja kehittämiseen liittyvät tehtävät 50 prosentin työajalla. Tehtäväjärjestely on tässä vaiheessa määräaikainen, sillä liitossa on käynnistymässä oma strategia- ja uudistusprosessi.  Lisäksi on vielä epävarmaa, millaisia mahdollisia kirjauksia uusi hallitusohjelma maakuntaliittojen osalta tulee sisältämään.

Katri on koulutukseltaan historian pääaineopinnoista valmistunut filosofian maisteri. Hän on opiskellut myös mm. museologiaa ja matkailun kehittämistä. Katrin vahvuuksia ovat erityisesti sidosryhmäyhteistyö ja tapahtumajärjestäminen.

-Uudessa tehtävässä aloittaminen on innostavaa ja minusta on mukavaa hypätä mukaan liikkuvaan junaan, toteaa Katri. EU:n supervuosi ja Suomen tuleva puheenjohtajuuskausi sekä kulttuurin saralla erityisesti maakunnallisen yhteistyön vahvistaminen kumppanuushengessä ovat asioita, joihin keskityn ensi tilassa. Varsinais-Suomessa kulttuuri on maakunnan voimavara, jonka eteen on ilo tehdä töitä.

 katri