Liikennejärjestelmätyö

Varsinais-Suomen liiton maankäytön ja ympäristön vastuualueella on uudelleen haettavana erikoisuunnittelijan (liikennejärjestelmätyö) sijaisuus 1.8.2019–31.8.2021 väliseksi ajaksi. Toimenkuvan mukaiset tehtävät ovat:
 
1) maakuntakaavoitus ja muu maakunnan suunnittelu (liikenteen teemavastuu);
2) liikennejärjestelmätyö ja liikenneteeman lausuntojen valmistelu;
3) liikenteen hankkeisiin ja yhteistyöryhmiin liittyvät tehtävät.

Toimen kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännön työkokemus maakuntakaavoituksesta tai muusta maankäytön ja liikenteen suunnittelusta. Työssä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä liikennejärjestelmätyöhön, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3698 euroa/kk. Toimi täytetään määräaikaisena. Hakemukset tulee toimittaa osoitteseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 12.6.2019 klo 12.00 mennessä.
Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Heikki Saarento,  040 720 3056