Varsinais-Suomessa elämisen laatu on parasta!

Tämän maakuntastrategian vision puolesta me Varsinais-Suomen liitossa teemme yhteistyökumppaniemme kanssa töitä joka päivä, kukin hiukan eri näkökulmista ja aiheyhteyksissä.

Tänä keväänä olemme aloittaneet Varsinais-Suomen liiton sisäisen strategiatyön, jonka tarkoitus on vahvistaa toimintaamme ja työmme vaikuttavuutta. Haluamme olla yhä parempi kumppani varsinaissuomalaisille kunnille ja kaikille maakunnan toimijoille.

Olemme vaiheessa, jossa kartoitamme organisaatiomme nykytilaa. Yksi oleellisimmista osista tässä selvityksessä on sidosryhmien ja yhteistyökumppanien näkemys työstämme, roolistamme ja niistä asiakokonaisuuksista, joihin Varsinais-Suomen liiton tulisi keskittyä.Toivommekin, että saamme kuulla arvioisi näistä kokonaisuuksista tässä lyhyessä kyselyssä.

Käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti. Vastauslomakkeita ei luovuteta strategiatyöryhmän (mainittu alla) ulkopuolelle, eikä työryhmä näe vastaajan nimeä eikä ip-osoitetta. Avoimia vastauksia tai niiden osia voimme kuitenkin siteerata kyselystä tehtävässä koosteessa.

Vastaaminen kestää noin 15 minuuttia. Huomioithan, että vastaukset eivät tallennu vastaajalle myöhemmin tarkasteltavaksi. Vastaukset eivät myöskään tallennu, jos selainikkuna suljetaan kesken vastaamisen.

Linkki kyselyyn

Toivomme vastauksia viimeistään keskiviikkona 12.6.2019.

 

Kiitos arvokkaasta näkemyksestäsi!

Maakuntajohtaja Kari Häkämies

 

Lisätietoja kyselystä antavat strategiatyöryhmän jäsenet:

Salla-Maria Lauttamäki, p. 040 520 0761

Malla Rannikko-Laine, p. 040 721 3429

Jaana Salonen, p. 040 508 9007

Kaisa Äijö, p. 044 030 4071

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..