Varsinais-Suomen liitto hakee talousassistenttia palkka- ja taloushallinnon tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän pääosa muodostuu palkanlaskennasta ja palkkahallinnon tehtävistä, mutta tehtävään kuuluu monipuolisesti muitakin taloushallinnon tehtäviä.  Työssä sovellettavat virkaehtosopimukset ovat KVTES ja TS.

Tehtävän kuvaus

  • palkanlaskenta ja siihen liittyvät tehtävät
  • luottamushenkilöiden palkkiot
  • myynti- ja ostolaskujen siirto kirjanpitoon, maksuliikenne
  • kirjanpidon avustavat tehtävät

Edellytämme sinulta

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opistotasoista tutkintoa, sekä kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Käytössämme on henkilöstöhallinnon ohjelma Populus ja taloushallinnon ohjelma Pro Economica Premium, joiden tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme KVTES:n tuntemusta sekä hyviä tiimityön taitoja. Kirjanpidon tuntemus ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2608 euroa/kk + mahdollinen kokemuslisä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Toivomme valittavan henkilön aloittavan työt mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 23.9.2019.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. maanantaina 5.8.2019 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Petra Määttänen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 041 502 52 46 sekä
talouspäällikkö Elena Pekonen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  /  040 739 5375.