erikoissuunnittelija fb 1080x1080

 

Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen?

Varsinais-Suomen liitto hakee maankäytön ja ympäristön vastuualueell erikoissuunnittelijaa (liikennejärjestelmätyö)Toimenkuvaan kuuluvat maakuntakaavoitus ja muu maakunnan suunnittelu liikenteen teemavastuulla, liikennejärjestelmätyö ja liikenneteeman lausuntojen valmistelu sekä liikenteen hankkeisiin ja yhteistyöryhmiin liittyvät tehtävät.

Toimen kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännön työkokemus maakuntakaavoituksesta tai muusta maankäytön ja liikenteen suunnittelusta. Työssä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä liikennejärjestelmätyöhön, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito sekä paikkatieto-osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3795 euroa/kk. Toimi täytetään toistaiseksi voimassa olevana.Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Heikki Saarento, puh. 040 720 3056.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 4.6.2021 klo 15:00 mennessä. 

 

Varsinais-Suomen liitto - Paras liittolainen

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480 000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä, vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Lähivuosien suurimpia haasteita tulee olemaan maakuntakaavoituksen uudistaminen ja digitalisaatio maankäyttö- ja rakennuslain muuttuessa. Vuonna 2021 laadimme mm. maakuntastrategiaa ja muutamme uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Turun jokirannassa.

Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.