MicrosoftTeams image 43
Millainen paikka Varsinais-Suomi on asua, opiskella, tehdä töitä, viihtyä?

Etsimme eri-ikäisiä ja -taustaisia varsinaissuomalaisia kertomaan tarinansa ja toiveensa Varsinais-Suomen tulevaisuudesta. Tarinoiden avulla haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme, maakuntalaisille ja kauempaa tuleville kurkistuksia varsinaissuomalaisten elämään ja siihen, minkälainen paikka Varsinais-Suomi eri seutukuntineen on täällä eläville, työssäkäyville, opiskeleville ja asuville.

Haluaisimme kuulla juuri sinusta - kerro oma tarinasi!

Tarinat Varsinais-Suomesta perustuvat haastatteluihin, jotka toteutamme sähköpostitse, joten osallistuminen on helppoa eikä vaadi paljoa aikaa tai järjestelyjä! Vastausten lisäksi tarvitsemme jokaisesta haastateltavasta valokuvan. Haastateltaviksi etsimme ihan tavallisia varsinaissuomalaisia, jotka esitellään etunimellä ja seutukunnittain. Sähköpostihaastatteluja täydentämään kutsumme muutamia henkilöitä myös videokuvaukseen, mutta niistä sovitaan erikseen.

Toivomme, että lähdet mukaan, koska näin saat olla mukana mielenkiintoisessa projektissa, luomassa monipuolista kuvaa meidän maakunnastamme. Me teemme tämän, koska Varsinais-Suomi on meille sydämen asia ja hieno paikka elää. Lisäksi meillä Varsinais-Suomen liitossa on parhaillaan valmisteilla uusi maakuntastrategia, ja asukkaiden näkökulmien ja kokemusten avulla kerromme maakunnan tarinaa paremmin kuin mikään tilastotieto voisi koskaan tehdä.

Lue tarkemmin esitteestämme (pdf-tiedosto)!

Jos kiinnostuit, ota pian yhteyttä!

viestintäpäällikkö Kirsi Stjernberg
sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelin 040 551 3120