kaavasuunnittelija fb 002

 

Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen? 

Varsinais-Suomen liitto hakee maankäytön ja ympäristön vastuualueelle  kaavasuunnittelijaa. 

Toimenkuvaan kuuluvat maakunnan suunnitteluun liittyvien karttamateriaalien ja paikkatietoaineistojen tuottaminen ja analysointi sekä niiden viestinnällinen hyödyntäminen ja visualisointi. Lisäksi kaavasuunnittelijan tehtäviin kuuluu vastuualueen teemavastuiden mukaisesti maakunnalliseen virkistysalue- ja paikkatietoyhteistyöhön liittyvät tehtävät.

Haemme tiimimme vahvistukseksi viestintä- ja yhteistyötaitoista paikkatieto-osaajaa. Tarjoamme näköalapaikan alueellisiin ja rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Lähivuosien suurimpia haasteita tulee olemaan digitalisaation hyödyntäminen alueidenkäytön suunnitellun uudistuessa. Työtapamme ovat moderneja ja joustavia – olemme juuri muuttaneet uusiin, meille räätälöityihin viihtyisiin toimitiloihin Turun jokirannassa.

Toimen kelpoisuusehtona ovat soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön, paikkatietojärjestelmien erinomainen hallinta sekä työkokemus suunnitteluun liittyvistä paikkatietotehtävistä. Paikkatietoalaan liittyvä ohjelmointi- ja tietokantaosaaminen sekä kokemus maakuntakaavoituksesta tai muusta maankäytön suunnittelusta katsotaan eduksi. Lisäksi vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 174,56 euroa/kk. Toimi täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Heikki Saarento, puh. 040720 3056.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.17.10.2021 klo 15:00 mennessä. 

Varsinais-Suomen liitto - Paras liittolainen 

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä,vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Lähivuosien suurimpia haasteita tulee olemaan maakuntakaavoituksen uudistaminen ja digitalisaatio maankäyttö- ja rakennuslain muuttuessa. Vuonna 2021 laadimme mm. maakuntastrategiaa ja muutamme uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Turun jokirannassa.

Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.