Syksyn kolmannessa Aula-gallerian näyttelyssä on esillä maakuntajohtaja Juho Savon ja arkkitehti/suunnittelujohtaja Heikki Saarennon valokuvia. Näyttely avataan maanantaina 31.10. klo 14.

Kyseessä on ensimmäinen Varsinais-Suomen liiton johtajien yhteisnäyttely ja se järjestetään käynnissä olevan Turun Kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi. Dialogi -näyttelyssä on esillä valokuvia, joissa luonto ja kaupunki, toiveet, tunteet ja unenomaiset hetket kietoutuvat kiehtovaksi kokonaisuudeksi.

Näyttely Dialogi on avoinna 31.10.-2.12.2011 Varsinais-Suomen liiton Aulagalleriassa  

Ratapihankatu 36, Turku, arkisin klo 8.30 - 15.

 

 

 

 

Juho Savo (synt. 1949) on Varsinais-Suomen liiton maakuntajohtaja. Vapaa-ajallaan Savo on intohimoinen luonnossa liikkuja ja erityisesti luontovalokuvauksesta on vuosien varrella tullut hänelle rakas harrastus – jopa elämäntapa. Hän on valokuvannut Pöytyän luontoa ja eläimiä ja kamera on kulkenut mukana myös hänen lukuisilla matkoillaan. Savo on ikuistanut varsinaissuomalaista maisemaa monipuolisesti; kaupunkeja, saaristoa, aamun sarastuksia ja iltaruskoja. Aula-galleriassa esillä olevat kuvat ovat pilkahduksia valokuvaajan laajasta kuvakokoelmasta.

 

Heikki Saarento (synt. 1960) on arkkitehti ja Varsinais-Suomen liiton suunnittelujohtaja. Saarento on valokuvaajana urbaanin kaupunkirakenteen monien ilmentymien tulkitsija. Hänellä on taito löytää mielenkiintoiset kaupunkitilat ja yksityiskohdat sekä vangita kuvaan visuaalisesti elegantit paikat. Valon ja varjon eri sävyt, tunnelmat ja hetket, joissa aika pysähtyy, ovat Saarennon valokuville tunnusomaisia. Aula-galleriassa on esillä helmiä hänen kaupunkivalokuviensa joukosta.

juhoheikki