Varsinais-Suomen liiton Aulagallerian syksyn ensimmäinen näyttely keskittyy Erik Bryggmanin (1891–1955) rakennuksiin Turun seudulla. Bryggman-säätiön toteuttama näyttely esittelee Bryggmanin rakennuksia Turun seudulla 17 näyttelytaululla. Mukana on keskustan klassistisia kivitaloja, huviloita eri ajoilta, julkisia rakennuksia, 1950-luvun kivitaloja sekä Ylösnousemuskappeli ja Pansion laivateollisuuden asuintalot.
Pääosan näyttelyn kuvista on ottanut valokuvaaja Milla Järvipetäjä vuosina 2010 ja 2011. Sarjaa täydentävät arkkitehti Ola Laihon kuvat Ylösnousemuskappelista.
Näyttelyn on koonnut säätiön asiamies Mikko Laaksonen ja näyttelytaulut on taittanut Antti Vaalikivi Varsinais-Suomen liitosta.
Näyttely avataan pe 8.8.2014 klo 14.15. Paikkana on Varsinais-Suomen liiton Aulagalleria, Ratapihankatu 36, Turku.
Näyttelyn esittelee Bryggman-säätiön valtuuskunnan puheenjohtaja Heikki Saarento.

Näyttely on esillä 8.8 – 30.9.2014 Varsinais-Suomen liiton Aulagalleriassa, avoinna arkisin klo 9 - 15.

Bryggman-säätiön näyttely jatkaa Varsinais-Suomen liiton jälkeen kierrostaan eri kohteissa. Jos näyttelyn haluaa esitellä omissa tiloissaan, siitä voi sopia Mikko Laaksosen kanssa. Lisätietoa näyttelyn aikataulusta: www.bryggman.fi.

Lisätiedot: asiamies Mikko Laaksonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-7202256.

 

pargas srk 3

Paraisten siunauskappeli