Oletko pohtinut, mitä mahdollisuuksia Euroopan unioni avaa järjestöjen ja kuntien kansainväliselle toiminnalle? Miten voi kehittää omaa toimintaa eurooppalaisella yhteistyöllä? Minkälaisia tukimuotoja EU tarjoaa suomalaisille järjestöille ja kunnille, tai miten hanketukea voi hakea?

Tervetuloa Europe Direct Varsinais-Suomen, Varsinais-Suomen liiton, Opetushallituksen ja Kaarinan kaupungin nuorisotoimen yhdessä järjestämään infotilaisuuteen, jossa on tarjolla ajankohtaista tietoa Euroopan unionin ohjelmista kuten Euroopan solidaarisuusjoukot, Kansalaisten Eurooppa ja Erasmus+ nuorisolalla sekä urheilu- ja liikunta-alalla. Aiheista kertovat Opetushallituksen nuorison, kulttuurin ja liikunnan kansainvälistymispalveluista vastaava asiantuntijat Terhi Liintola ja Mauri Uusilehto.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 22.1. klo 14-16 Kaarina-talon Kaarina-salissa, osoitteessa Lautakunnankatu 1, Kaarina. Kahvitarjoilu klo 13:30 alkaen.

Tilaisuus on avoin ja maksuton, ja se on tarkoitettu erityisesti järjestö- ja kuntatoimijoille urheilu- ja liikuntasektorilta sekä nuoriso- ja vapaa-aika -alalta mutta tarjoaa kiinnostavaa tietoa myös monille yleishyödyllisille järjestöille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu: viimeistään torstaina 17.1.2019.

Saapuminen:
Kaarina-talon lähin Föli-pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä.
Pysäköintipaikkoja löytyy lähistöltä reilusti. Invapaikat ovat Lautakunnankadun puoleisella pysäköintialueella.
Kaarina-sali on Kaarina-talon 1. kerroksessa.

Lisätietoja:
aluekehitysjohtaja Tarja Nuotio, p. 040 506 3715
erikoissuunnittelija Salla-Maria Lauttamäki, p. 040 520 0761
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.