Varsinais-Suomessa on kolme toimialaa, joilla on erityisiä vahvuuksia ja kasvupotentiaalia: sininen kasvu ja teollisuuden modernisaatio, innovatiiviset ruokaketjut sekä lääke- ja terveysteknologia. Näillä toimialoilla yritykset, korkeakoulut ja julkinen sektori tekevät yhteistyötä synnyttääkseen uusia innovaatioita ja lisätäkseen varsinaissuomalaisten toimijoiden näkyvyyttä ja vaikuttavuutta eurooppalaisilla areenoilla. Yhteistyön askeleet on koottu niin kutsuttuun älykkään erikoistumisen toimintasuunnitelmaan, jonka tarkoitus on lisätä eurooppalaisia kumppanuuksia ja Varsinais-Suomeen saatavaa EU-rahoitusta.

Tervetuloa kuulemaan tarkemmin, mistä tässä yhteistyössä on kysymys ja missä varsinaissuomalaisen vaikuttamisen paikat juuri nyt ovat. Kolmen erityisalamme esittäytymisen lisäksi Economic and Public Concultancy -konsulttiyrityksen johtaja Alison Hunter johdattelee kuulijat eurooppalaiseen älykkääseen erikoistumiseen ja sen vaikutuksiin Euroopan unionin toimintaan.

ÄLYKKÄÄSTI, VARSINAIS-SUOMI!
Kohti vaikuttavia eurooppalaisia kumppanuuksia

Aika: Maanantaina 10.2.2020 klo 13:30-16:00
Paikka:Virastotalon auditorio, Itsenäisyydenaukio 2 Turku

Europe Direct Varsinais-Suomen ja Varsinais-Suomen liiton järjestämä ”Älykkäästi, Varsinais-Suomi!” -tilaisuus on tarkoitettu erityisesti maakunnan luottamushenkilöille, kuntajohdollesekä kehittäjäorganisaatioiden ja yritysten asiantuntijoille, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittaudu 31.1.2020 mennessä tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

  • Katri Koivisto, erikoissuunnittelija / Europe Direct Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomen liitto: p. 0400 251 771 ja etunimi.sukunimi(a)varsinais-suomi.fi
  • tai Salla-Maria Lauttamäki, erikoissuunnittelija / Varsinais-Suomen liitto: p. 040 520 0761 ja etunimi.sukunimi(a)varsinais-suomi.fi

 

 

 

 

alykkaasti varsinais suomi fb