alapalkki logot 003

Europe Direct Varsinais-Suomi ja Varsinais-Suomen liitto järjestävät yhteistyössä Turun kauppakamarin ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa webinaarin EU:n elpymis- ja palautumisrahoituksesta sekä Suomen kestävän kasvun ohjelmasta.Tilaisuus järjestetään 14.4.2021 klo 14.30-16.00 Microsoft Teamsin kautta.

Webinaarissa pureudutaan siihen, mistä on kyse Suomen kestävän kasvun ohjelmassa ja miten EU:sta saatava elpymisrahoitus tukee Varsinais-Suomen alueella kestävää kasvua. Puolet Suomen saamasta RRF-rahoituksesta on tarkoitus kanavoida vihreään siirtymään – mitä se tarkoittaa ja mitä se voi alueellamme mahdollistaa? Minkälaisilla hankkeilla alueemme menestyy rahoitushaussa ja mihin tulee fokusoida? Miten vihreän siirtymän, digitalisaation ja TKI:n painotukset saadaan parhaiten kytkettyä osaksi alueen uudistumista?

Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoro elinkeinoministeri Mika Lintilältä ja valtiovarainministeriön johtava erityisasiantuntija Olli Kärkkäinen avaa kuulijoille Suomen kestävän kasvun ohjelman kansallista toimeenpanoa, rahoitusvälineitä ja hankehakuja. Lisäksi kuullaan alueen toimijoilta esimerkkejä potentiaalisista yrityshankkeista. Aikaa on varattu myös kysymyksille sekä yhteiselle keskustelulle. Tilaisuus on suunnattu erityisesti Suomen kestävän kasvun ohjelmasta hankerahoitusta mahdollisesti hakeville yrityksille ja muille toimijoille, mutta on avoin kaikille kiinnostuneille.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen 12.4. mennessä Lyytin kautta (suora linkki ilmoittautumislomakkeelle).
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse.

Tervetuloa webinaariin!


Elpymisrahoituksella uudistuva Varsinais-Suomi -webinaarin ohjelma (PDF)

pexels alena koval 886521
Kuva: Pexels.com