kuvakollaasi

 

Varsinais-Suomen liitto markkinoi upeaa maakuntaamme tapahtumissa, verkossa, sosiaalisessa mediassa. messuilla, kilpailujen ja nettivideoiden kautta.

Kesällä 2017 olemme jälleen partnereina hienossa yleisurheilukisassa Paavo Nurmi Games. Kesällä 2016 olimme myös kisassa mukana, kuten Turussa vietetyissä Kuninkuusraveissa.

Varsinais-Suomessa sijaitsee maailman laajin ja kaunein saaristo, johon kuuluu yli 20 000 saarta ja luotoa. Turun saaristo on brändi, joka houkuttelee ihmisiä ympäri maailman. Luonnon karu kauneus ja saariston rauha ovat maagisia kokemuksia. Talvikautena 2015-2017 maailman upeinta saaristoa markkinoitiin hiihtokeskus Levillä!

Varsinais-Suomen liitto osallistuu vuosittain myös Turun kansainvälisille kirjamessuille. Messuilla markkinoidaan maakuntaa ja liiton toimintaa, kysellään kansalaisilta mielipiteitä eri kysymyksissä, nostamme esille Varsinais-Suomen luontokohteita ja kirjailijoita.

Varsinais-Suomen liitto tuottaa lyhyitä nettivideoita englannin kielellä. Niissä markkinoidaan mm. Varsinais-Suomen kansallispuistoja, huippuosaamista ja Kuhankuonon retkeilyaluetta. Myös lyhyitä videoita teemalla Virkisty Villiinny Vapaudu on tuotettu mm. Louna-Jukola -suunnistuskisaan Paimiossa. Varsinais-Suomen positiivisen rakennemuutoksen markkinointi ja nettivideot lisäävät kiinnostusta muuttaa maakuntaamme.

#virkisty

#kumppanuus

 

Seuraa meitä somessa:

Twitter: @VSliitto

Varsinais-Suomen liiton videogalleria (YouTube)

Varsinais-Suomen valokuvagalleria (Flickr)

Facebook

LinkedIn

Maakunnan mansikkapaikat (Viiri-lehden reportaasit)