Ulkoasiainministeriö ja Varsinais-Suomen liitto järjestävät eduskuntavaaleihin liittyen informaatio- ja keskustelutilaisuuden. Tilaisuus on tarkoitettu Varsinais-Suomen vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaille ja heidän keskeisille tuki- ja taustajoukoilleen, liiton sidosryhmille sekä medialle.

Keskustelu Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta ja maamme kansanvälisistä haasteista käy ennätyksellisen vilkkaana. Ulkopolitiikasta puhutaan nyt hyvinkin arkisissa ympyröissä ja siitä on tullut kaikkien asia. Samalla Suomen tulevaisuus huolestuttaa monia: Miten selvämme tästä yhdessä eteenpäin? Tilaisuudessa ministeriö esittelee toimintaansa ja antaa keskustelun pohjaksi katsauksen ajankohtaisiin ulkopoliittisiin teemoihin.

Kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan Ulko- ja turvallisuuspoliittista iltaa to 26.3. Turussa.

 

OHJELMA:

16.45 kahvi
17.15 Tilaisuuden avaus, Varsinais-Suomen kansainväliset haasteet
maakuntahallituksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva
17.40 Muuttuva kansainvälinen tilanne ja Suomi
alivaltiosihteeri Pirkko Hämäläinen, ulkoasianministeriö
18.10 Eduskuntavaaliehdokkaiden paneeli Ilkka Kantola (sd), Annika Lapintie (vas), Lauri Heikkilä (ps), Elina Rantanen (vihr), Jaana Shelby (kd)
Mauri Ikonen (kesk) ja Stefan Wallin (r)
18.50 Päätössanat, maakuntavaltuuston puheenjohtaja Pekka Myllymäki

 

Lisätietoja:
Varsinais-Suomen liitto kehittämispäällikkö Janne Virtanen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 040 583 6950