Kumppanuusfoorumi - varsinaissuomalaisen yhteistyön sytyttäjä!

Kumppanuusfoorumi on varsinaissuomalaisten maakuntastrategian tavoitteita toteuttavien toimijoiden työkalu ja verkosto: ikkuna maakunnalliseen yhteistyöhön, toimintamuotoihin ja yhteistyörakenteisiin ja samalla varsinaissuomalaisen yhteistyön sytyttäjä.

Kumppanuusfoorumi koostuu työryhmistä, teemafoorumeista ja lukuisista aktiivisista maakunnan toimijoista. Sen tarkoitus on luoda edellytyksiä yhteistyölle ja tukea kumppaneita maakuntastrategian tavoitteiden ja toimenpiteiden toteutuksessa tietotarjonnalla, tapahtumin ja kontaktein. Foorumi kokoaa yhteen avoimen tiedon sekä tekijät, joiden tavoite on saavuttaa yhdessä ja tietoa jakamalla enemmän. 

Varsinais-Suomen liitto koordinoi ja kehittää verkoston toimintaa yhdessä kumppanien kanssa ja seuraa sen onnistumista kumppanuusbarometrin avulla. Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin toiminnasta löydät lisätietoa foorumin omilta sivuilta. Ajankohtaisia kumppanuusaiheita voit seurata myös Varsinais-Suomen liiton Facebook-sivulla ja seuraamalla tunnistetta #vskumppanuus.

Löydä oma paikkasi ja täydennä verkostoa - tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja antaa:

erikoissuunnittelija Salla-Maria Lauttamäki
puh. 040 520 0761

etunimi.sukunimi(at)varsinais-suomi.fi

 

Tutustu Varsinais-Suomen
kumppanuusfoorumin verkkosivuihin!

www.kumppanuusfoorumi.fi 


Kumppanuusfoorumin verkostot
maakuntaohjelman 2018-2021 mukaan:

 

Verkostot kuva