Egentliga Finlands naturresursforum arbetar för att förvekliga projekt inom teman naturresurser och cirkulär ekonomi. Forumets mål är att öka samarbetet mellan de berörda parterna inom dessa teman. Verksamheten och arbetet mellan de berörda parterna stöder beredningen av etapplandskapsplanenen genom att lyfta fram naturvärden- och resurser. Forumets centrala mål är också att förmedla information om aktuella ärenden och om de olika teman som diskuterats mellan parterna. Forumets möten är indelade enligt de olika temaområdena, och alla berörda parter är välkomna att delta i samtliga möten.

Vill du delta i naturresursforumets verksamhet?

Kontakta Aleksis Klap, naturresursplanerare
tel. 040 7213 137
förnamn.efternamn(at)varsinais-suomi.fi

LVfoorumi

 

Naturresursforumets mötesprotokoll:

6.6.2016

18.2.2016

8.12.2015

13.10.2015

22.6.2016

16.9.2016

levikampanja

Egentliga Finlands förbund marknadsför vårt underbara landskap på olika evenemang, på webben, i sociala medier, på mässor samt genom tävlingar och webvideor.
Under sommaren 2017 är förbundet återigen partner i den framstående friidrottstävlingen Paavo Nurmi Games (yleisurheilukisat Paavo Nurmi Games). Förbundet var partner i både friidrottstävlingen och i Kungstravet (Kuninkuusravit) under sommaren 2016.

I Egentliga Finland finns världens största och vackraste skärgård, som består av över 20 000 öar och skär. Åbo skärgård är ett varumärke som lockar människor från hela världen. Skärgårdens frid och karga skönhet måste man få uppleva. Världens finaste skärgård marknadsfördes på skidcentret i Levi under vintersäsongen 2015-2016!

Egentliga Finlands förbund delar årligen i den internationella bokmässan i Åbo. På mässan marknadsför vi landskapets och förbundets verksamhet, vi frågar efter medborgarnas åsikter i olika frågor och vi lyfter fram regionens naturmål och författare.

Egentliga Finlands förbund producerar korta webvideor på engelska, vars syfte är att marknadsföra bl.a. regionens nationalparker, forskning och spetskompetens samt vandringsområdet Kuhankuono. Förbundet har också producerat korta webvideor ("Virkisty Villiinny Vapaudu") för bl.a. orienteringstävlingen Louna-Jukola i Paimio.

#allihopa #kumppanuus

 

Följ oss på sociala medier: 

Twitter: @VSliitto

Egentliga Finlands förbunds YouTube-kanal

Egentliga Finlands förbunds bildgalleri (Flickr)

Facebook

LinkedIn

Landskapets smultronställen (Viiri-publikationens reportage)